InBuilding

Gebouwen moeten slimmer en duurzamer worden. Duurzame dilemma’s vragen om oplossingen. Met het product enev-kit, een slim energiebesparend liftschacht rook- en luchtventilatiesysteem starten wij een nieuw hoofdstuk als ondernemers in bouw, projectinrichting en techniek. Ons doel is oplossingen te leveren die gebouwen slimmer en duurzamer maken. Een eerlijk advies, kwaliteit, goede service en uw gebouw slimmer en duurzamer.

Ieder gebouw verdient onze slimme duurzame oplossingen.

Missie en visie

“Wij geloven dat we door samenwerking en goed advies de wereld duurzamer kunnen maken. Overheid, bedrijven en instellingen kunnen gebouwen slimmer en duurzamer maken. Ook opdrachtgevers waarbij duurzaamheid nog niet vanzelfsprekend of geborgd is, kunnen wij bedienen. InBuilding en haar partners helpen u graag. Daarbij zetten we onze oplossingen, kennis en toegang tot netwerken in.”

Gezicht achter InBuilding

InBuilding B.V. is opgericht in 2020 door enthousiaste ondernemers in bouw, projectinrichting en techniek. Ons avontuur start in 2020 met energiebesparing in liftschachten. Met het product enev-kit, een slim energiebesparend liftschacht rook- en luchtventilatiesysteem starten wij een nieuw hoofdstuk. Ons doel is oplossingen te leveren die gebouwen slimmer en duurzamer maken. Een eerlijk advies, kwaliteit, goede service en uw gebouw slimmer en duurzamer. Ieder gebouw verdient onze slimme duurzame oplossingen. Elke dag met plezier en afspraak = afspraak.