Slim energiebesparend liftschacht rook- en luchtventilatiesysteem

Het beste volledig geautomatiseerde systeem voor rookafzuiging en ventilatie van liftschachten tot 100 meter hoog. De beste ventilatie aangestuurd door verschillende hoogwaardige sensoren, waardoor een geoptimaliseerd schachtklimaat ontstaat in combinatie met een maximale energiebesparing.

De enev-kit is een complete set afgestemd op uw liftschacht.

Enev-kit aanvragen

Functionaliteit

De enev-kit bestaat uit het rookaanzuigsysteem, een aanzuigleiding van kunststof buis, een filter- en service-unit evenals een gemotoriseerde louvre-klep en een display. De RAS neemt de taak op zich om via het aanzuigleidingnet continu lucht uit het te monitoren gebied te halen en te monitoren op de kleinste rookdeeltjes. Als er rook wordt gedetecteerd, gaat de in de schachtkop voor de rookafvoeropening ingebouwde jaloezieklep open en kan de rook ongehinderd ontsnappen.

Tegelijkertijd voert de lift de brandmodus uit. Pas na controle en reset door een liftmonteur wordt hij weer in gebruik genomen. Normaal gesproken bevindt het rooster zich in de gesloten toestand, waardoor er geen warmte uit het gebouw ontsnapt. Een temperatuur- en tijdregeling is inbegrepen voor ventilatie van de schacht. Bij stroomuitval opent hij via een veermechanisme en zorgt zo voor veiligheid in het gebouw.

Meer weten

enev-kit technologie

Gewoon slim

De enev-kit wordt gekenmerkt door o.a. een uiterst eenvoudige montage. Fouten zijn hier praktisch onmogelijk. Zo zijn alle kabeleinden voorzien van unieke pluggen en zijn de kabellengtes voldoende lang. Het plug-insysteem van de pijpleiding is praktisch en snel. Er is geen speciaal gereedschap nodig die een monteur niet standaard bij zich heeft. Montage en inbedrijfstelling is een paar uur werk.

Gewoon veilig

Veiligheid is een basisvereiste. Enev-kit is een Duits kwaliteitsproduct. De gebruikte componenten zijn van absoluut hoge kwaliteit en stabiel. Alle enev-kits zijn gecertificeerd en uitgebreid getest voor levering.

Gewoon een goede aankoop

De verlaging van de bedrijfskosten is een argument voor de investering. Snelle afschrijving, financieel voordeel en duurzaam karakter maakt het passend voor ieder gebouw.

Goedgekeurd

Het systeem voor rookafvoer van liftschachten in liften in gebouwen bestaat uit goedgekeurde bouwproducten.

Iets voor u?

Benieuwd of de enev-kit iets voor u is? Wij komen graag vrijblijvend langs om te kijken of ons systeem iets voor uw gebouw is. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit kan gewoon tijdens kantooruren.

Tel 085 303 48 77

E-mail info@inbuilding.nl

Contact