Eenvoudig geïnstalleerd in nieuw of bestaande bouw

Dit systeem kan rook uit de liftschachten afvoeren binnen de gebouwschillen, bevat volledig goedgekeurde componenten. NRWG (Natuurlijk rook- en warmteafvoersysteem) volgens DIN EN 12101-2 (zowel voor dak als verticale wand installatie). Het rookafzuigsysteem volgens VDS en DIN EN 54-20. Ons systeem is installatie onafhankelijk. De componenten en het gehele systeem is CE gecertificeerd.

Hoe lang duurt het installeren?

Het installeren van een enev-kit kunnen onze gecertificeerde en getrainde partners binnen 3-8 uur per liftschacht voor u verzorgen.
Dit alles gaat samen met de juiste intake en werkvoorbereiding. De enev-kit is afgestemd op de opening in het dak en leveren wij als kant en klaar stekerbaar compleet bouwpakket met een zakje snoep. Er is geen speciaal gereedschap nodig, een speciale boor leveren we zelfs mee. In deze video ziet u een voorbeeld van de installatie van de enev-kit.

Van advies naar realisatie

Wilt u energie besparen en geld verdienen? Kies voor onze gecontroleerde en energiebesparende schachtventilatie.

InBuilding en haar partners geven u een gedegen advies voor uw gebouw. Na de intake ontvangt u een offerte voor levering en installatie. Installatie van de enev-kit zal door een partner uit ons installatie partnernetwerk plaats vinden.

Installatie Partnernetwerk

InBuilding B.V. heeft een partnernetwerk voor installatie van de enev-kits. Voor verkoop, vakkundige installatie en onderhoud zijn vrijwel alle liftspecialisten beschikbaar.

Onze partners hebben ervaren monteurs die niet alleen voor uw lift zorgen, maar ook voor de enev-kits. Hierdoor heeft u maar één bedrijf nodig dat verantwoordelijk is voor de veiligheid van uw lift en ventilatie en rookafzuiging in de schacht. Uw liftspecialist zorgt voor regelmatig onderhoud en keuring. Neem contact met ons op voor een installatiepartner bij u in de buurt.

Contact
Installatie Partnernetwerk

Iets voor u?

Benieuwd of de enev-kit iets voor u is? Wij komen graag vrijblijvend langs om te kijken of ons systeem iets voor uw gebouw is. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen. Dit kan gewoon tijdens kantooruren.

Tel 085 303 48 77

E-mail info@inbuilding.nl

Contact