Het is zo ver, InBuilding is online!

InBuilding is een nieuw bedrijf dat zich gaat focussen op de verkoop en installatie van de Enev-kit. Dit is een systeem dat zorgt voor directe energiebesparing, beperking van de CO2-uitstoot en bijdrage aan duurzame exploitatie van gebouwen.

Onze identiteit

Doordat we onszelf met een sterke en unieke identiteit willen onderscheiden op de markt hebben we het team van Frissekom ingeschakeld. Frissekom is een jong, innovatief maar bovenal creatief bureau dat zich focust op het verder helpen van bedrijven op het gebied van branding, webdevelopment, animaties en marketing. Doordat het team alles in huis heeft konden we snel schakelen van het ontwikkelen van onze identiteit tot de maatwerk website.

De wens vanuit ons was om een sprekende identiteit te ontwikkelen met een internationale en professionele uitstraling. Frissekom heeft dit goed weten te vertalen naar de look en feel die we zochten. Nadat de identiteit is ontwikkeld werd het tijd om dit ook door te voeren naar de er verschillende huisstijlmiddelen voor de online omgeving, denk hierbij aan logoformaten en backgrounds voor de social media platforms.

 

Website

Een ander belangrijk onderdeel is natuurlijk onze website. In de briefing vooraf hadden we onze wensen kenbaar gemaakt over de functionaliteiten die de nieuwe moest gaan bevatten. Frissekom heeft onze nieuwe identiteit en de wensen mooi samen weten te voegen, wat heeft geresulteerd in een strakke en professionele uitstraling die we voor ogen hadden. Na het samen finetunen van de website is hij online, we zijn verheugd over de samenwerking en het eindresultaat.

InBuilding staat voor professionaliteit met een eerlijk verhaal en een transparante werkwijze. Dit komt goed terug in de branding en webdesign die door Frissekom ontwikkeld is, ben je nou benieuwd geworden wat Frissekom voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem een kijkje op hun website!